Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Zuid-Afrikaanse zanger bij Social Work Hogeschool Zuyd

De Zuid-Afrikaanse zanger Larry Joe treedt volgende week op bij Social Work aan de Hogeschool Zuyd.

De zanger komt uit Johannesburg en is volgende week op uitnodiging van Stef Bos in Nederland en komt ook naar de faculteit Social Work (Sportcentrumlaan 35 Sittard). Hij doet dat om zijn verhaal te vertellen: in liedjes, met beelden uit de gevangenis, en met zijn persoonlijke levensgeschiedenis. Joe maakte na een leven van armoede en gevangenisstraf een nieuwe start als zanger en voorbeeld voor andere ex- gedetineerden. 

Niet missen
‘Dit verhaal, dit concert, mag je niet missen als toekomstig social worker en als docent’, zegt Dorine Hulshof, docent bij Social Work in Sittard. ‘Maar ook mensen uit het werkveld willen wij graag de gelegenheid geven om te komen luisteren.’ Klik hier voor een YouTube-filmpje waarin Dorine de komst van Joe toelicht.
Klik hier voor YouTubefilmpje van Larry Joe.

Drie optredens
Er zijn drie optredens op dinsdag 22 november 2011 om 14.00 uur ,16.00  en 18.00 uur  in de aula van Social Work aan de Sportcentrumlaan 35 in Sittard. Elk optreden duurt ongeveer 50 minuten. Daarna is gelegenheid tot discussie en vragen stellen.
Kaartjes zijn gratis, en op is op. Dus: laat z.s.m. weten op welk tijdstip je wil komen en met hoeveel mensen. Kaartjes dienen minimaal 15 min. voor aanvang worden afgehaald bij de receptie.
 Mailen naar Dorine HulshofNaar homepageRelevante categorieën: