Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Vacatures MeerInzicht

Heeft de Wmo voor jou geen geheimen en heb je kennis/ervaring met handhaving binnen het Domein Sociaal?  Word je, naast het managen van je eigen afdeling, ook ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan met de unieke kans om de organisatie van het domein Sociaal met elkaar door te ontwikkelen?
Vacatures MeerInzicht

Afdelingsmanager Wmo
Wil jij samenbouwen aan een nieuw managementteam binnen het Domein Sociaal van Meerinzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

Afdelingsmanager Complexe & Regionale vraagstukken
Heb jij ervaring met het managen van verschillende teams binnen de leerplicht en jeugdwet? Word je, naast het managen van je eigen afdeling, ook ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan met de unieke kans om de organisatie van het domein Sociaal  met elkaar door te ontwikkelen?

Wil jij samen bouwen aan een nieuw managementteam binnen het Domein Sociaal van Meerinzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

Afdelingsmanager Kwaliteit

Staat kwaliteit van dienstverlening in het sociaal domein bij jou hoog in het vaandel en heb je ervaring met vertaling naar processen en systemen? 

Word je, naast het managen van je eigen afdeling, ook ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan met de unieke kans om de organisatie van het domein Sociaal met elkaar door te ontwikkelen?

Wil jij samen bouwen aan een nieuw managementteam binnen het Domein Sociaal van Meerinzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!Naar homepage