Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

'Uitvoerder van het Jaar' wordt gekozen

De finalisten in de verkiezing 'Uitvoerder van het Jaar' zijn bekend. Ruim 3.500 mensen hebben hun stem uitgebracht op één van de genomineerde kandidaten. De vijf genomineerden met de meeste stemmen zijn door naar de finale.
'Uitvoerder van het Jaar' wordt gekozen


'Iedere gemeente heeft ze hard nodig; uitvoerders in het sociaal domein. Mensen die met passie hun werk doen, nog net even een stapje harder lopen, zaken slim en goed regelen, hart voor de klant of burger hebben en bedreven zijn in de uitvoering van hun werk.' Met die motivatie organiseery A+O fonds Gemeenten samen met haar partners elk jaar de verkiezing 'Uitvoerder van het Jaar'. Uitvoerders werkzaam in het sociaal domein kunnen deelnemen aan deze verkiezing.

Genomineerden
De genomineerden zijn dit jaar:

* Marlous Bruntink, procesregisseur Zorg en Veiligheid, Noaberpoort (gemeente Haaksbergen).

* Fouzia el Yousfi, wijkteammedewerker, gemeente Amersfoort.

* Dianne Haarlem, Accountmanager WSP / Projectmanager STIP banen, gemeente Den Haag.

* Natasja Hoegee, Coördinator Taalklas Houten, Katholieke Scholenstichting Fectio.

* Emile Schins, Procescoördinator, Stichting Leger des Heils W&G Limburg Brabant.

Cheques en teamdag
De winnaar van de verkiezing wordt op 9 november 2017 gekozen door een vakjury tijdens het congres 'Integraal Werken' van de Uitvoeringsautoriteit. Ook het publiek kiest die dag een winnaar. Naast waardering ontvangt de 'Uitvoerder van het Jaar' een opleidingscheque van 500 euro en een geheel verzorgde teamdag samen met zijn of haar team ter waarde van maximaal 2000 euro. Voor de winnaar van de publieksprijs ligt een opleidingscheque van 500 euro klaar.

A+O Fonds Gemeenten
De Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds (A+O fonds) Gemeenten werd in 1993 opgericht door de sociale partners in de gemeentelijke sector. In opdracht van deze sociale partners ondersteunt het A+O fonds de sector op het gebied van arbeidsmarkt en HRM-beleid.
Bron: www.aeno.nlNaar homepageReacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.