Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Online oplossing voor zorgvragers en zorgbieders

Woensdag 17 oktober is de online marktplaats www.zorgvoorelkaar.com. gestart. Dit is een website voor wie zorg en hulp nodig heeft en voor wie juist iets voor een ander wil betekenen.
Online oplossing voor zorgvragers en zorgbieders

 

‘Zorgvoorelkaar beantwoordt aan de groeiende vraag naar zorg en volgt op het succes van websites zoals Marktplaats en Facebook., aldus de initiatiefnemers, diverse instellingen in zorg en welzijn. Eerder waren er al pilots in Zuid-Holland en Noord-Brabant.
 
Makkelijk in contact
De site Zorgvoorelkaar is voor mensen die hulp of zorg nodig hebben. Met behulp van de website komen zij makkelijk in contact met vrijwilligers of professionals bij hen in de buurt. ‘Veel mensen zijn bereid om iets voor een ander te doen, het is alleen niet altijd eenvoudig om iemand te vinden met wie je matcht’, aldus het persbericht van Zorgvoorelkaar. ‘Op de website Zorgvoorelkaar.com wordt vraag en aanbod inzichtelijk gemaakt en weten deze elkaar gemakkelijker te vinden. Annette die op Zorgvoorelkaar.com de juiste thuiszorg vindt voor haar bejaarde moeder. Of Hans die wekelijks een ziek meisje samen met haar moeder naar het ziekenhuis brengt.
 
Bron: Zorgvoorelkaar


Naar homepageRelevante categorieën:

Zorg |