Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Movisie Scriptieprijs 2018

Ben jij recent afgestudeerd aan een masteropleiding van een Nederlandse hogeschool of universiteit? En gaat jouw scriptie over hoe sociale vraagstukken in de praktijk het beste kunnen worden aangepakt? Stuur je scriptie dan in en ding mee naar de Scriptieprijs 2018 van Movisie!
Movisie Scriptieprijs 2018

 

De vraag wat wel en wat niet werkt bij het aanpakken van sociale vraagstukken krijgt steeds meer aandacht. Zeker nu in het sociale domein de rollen van en verhoudingen tussen burgers, bestuurders en professionals veranderen. Want één van de achterliggende gedachten is dat sociale vraagstukken hierdoor beter aangepakt kunnen worden. Maar hoe werkt dit dan in de praktijk?

 

Over de Movisie Scriptieprijs

Movisie reikt inmiddels al zes jaar de Scriptieprijs uit. Met de Scriptieprijs wil Movisie als kennisinstituut de wetenschappelijke basis en effectiviteit van aanpakken in het sociale domein versterken en onderzoek naar kwaliteit, transformatie en professionalisering stimuleren. De winnares van 2017 is Dee Dee Smeets (Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam); zij deed onderzoek naar alleenstaande moeders en de Tegenprestatie in Rotterdam.

Er worden twee prijzen uitgereikt: één prijs in de categorie hbo-master en één in de categorie wo-master. Beide winnaars winnen € 750,- en ondersteuning bij het schrijven van een artikel op de debatsite www.socialevraagstukken.nl. Lees meer over de Scriptieprijs en de criteria en meld je aan op www.movisie.nl/scriptieprijs. Je kunt je aanmelden tot en met 14 september.

 


Naar homepageReacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:
Om spam tegen te gaan dient u het onderstaande hokje aan te vinken en moet u mogelijk een vraag beantwoorden.

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.