Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Hogeschool Leiden

Heb jij een bacheloropleiding afgerond in het sociaal domein? Ben je op zoek naar verdieping en verbreding? Durf jij de combinatie van een pittige, uitdagende met je baan in de jeugdsector aan? Dan is de Master Jeugdzorg iets voor jou.

Opvoeden en opgroeien
De masteropleiding is sterk gericht op hulp bij opvoeden en opgroeien. Als master(student) neem je daarin verantwoordelijkheid. Je schuift niet door maar pakt aan. Vanuit eigen kennis, inzicht en kunde. Tijdens de opleiding reflecteer je op eigen handelen en dat van anderen en daarvan leer je dagelijks.

Pittig en inspirerend
Reken op een intensieve opleiding. Je leest vakliteratuur, volgt colleges, doet actief mee aan debatten en workshops en werkt aan een onderzoek of een notitie. Zo kun je een stap zetten in je loopbaan, zonder de inhoud te verlaten. Bovendien verdien je zo direct registerpunten voor het SKJ. Je studeert in een groep studenten die afkomstig zijn uit verschillende delen van de keten van de jeugdzorg. Dat biedt uitstekende mogelijkheden voor vakinhoudelijke verdieping, uitwisseling en verbreding!

Meer info en aanmelden op: www.hsleiden.nl/master-jeugdzorg



Naar homepage