Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Marlous is 'Uitvoerder van het jaar'

Marlous Bruntink, procesregisseur Zorg en Veiligheid van de gemeente Haaksbergen, is uitgeroepen tot 'Uitvoerder van het jaar'. 'Marlous gaat over grenzen heen om te komen tot oplossingen,' aldus de jury.
Marlous is 'Uitvoerder van het jaar'

 

'Iedere gemeente heeft ze hard nodig; uitvoerders in het sociaal domein. Mensen die met passie hun werk doen, nog net even een stapje harder lopen, zaken slim en goed regelen, hart voor de klant of burger hebben en bedreven zijn in de uitvoering van hun werk.' Met die motivatie organiseery A+O fonds Gemeenten samen met haar partners elk jaar de verkiezing 'Uitvoerder van het jaar', waaraan uitvoerders in het sociaal domein kunnen deelnemen.

Mooie resultaten
De jury beoordeelde de vijf finalisten onder andere op deskundigheid, innovatief vermogen, resultaat en maatschappelijke betrokkenheid. 'Marlous heeft in haar uitvoering al deze ingrediënten, en meer, gebruikt om over grenzen heen mooie resultaten te behalen. Hierbij verbindt ze mensen en gaat ze net zo lang door totdat er een oplossing is voor een probleem,' aldus Nico Versteeg, bestuurslid A+O fonds Gemeenten, die als vertegenwoordiger van de vakjury Marlous tot winnaar uitriep.

Niet verwacht
'Ik had niet verwacht dat ik zou winnen,' vertelde Marlous verrast. 'Tijdens de workshops merkte ik wel dat steeds meer mensen enthousiast werden door mijn verhaal.' 'Marlous gaat over grenzen heen om te komen tot oplossingen,' meent de jury. 'Hierbij laat ze zich niet remmen door regels en is ze een verbinder en aanpakker. Ze danst met het systeem.'

Genomineerden
De vier andere genomineerden waren:

* Fouzia el Yousfi, wijkteammedewerker, gemeente Amersfoort.

* Dianne Haarlem, Accountmanager WSP / Projectmanager STIP banen, gemeente Den Haag.

* Natasja Hoegee, Coördinator Taalklas Houten, Katholieke Scholenstichting Fectio.

* Emile Schins, Procescoördinator, Stichting Leger des Heils W&G Limburg Brabant.

Cheques en teamdag
Naast waardering ontvangt de 'Uitvoerder van het Jaar' een opleidingscheque van 500 euro en een geheel verzorgde teamdag samen met zijn of haar team ter waarde van maximaal 2000 euro. Voor de winnaar van de publieksprijs ligt een opleidingscheque van 500 euro klaar. Ook het publiek was onder de indruk van Marlous' verhaal. Met de meeste stemmen won zij de publiekstitel.

A+O Fonds Gemeenten
De Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds (A+O fonds) Gemeenten werd in 1993 opgericht door de sociale partners in de gemeentelijke sector. In opdracht van deze sociale partners ondersteunt het A+O fonds de sector op het gebied van arbeidsmarkt en HRM-beleid.
Bron: www.aeno.nlNaar homepageReacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.