Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Marian Hansen (Yulius) professional van het jaar

Marian Hansen, manager behandelzaken Ambulante zorg en Wonen bij Yulius GGZ divisie Autisme, heeft de Award voor de Professional van het jaar 2012 gewonnen.

De uitreiking (30 augustus) vond plaats tijdens de Dag van de Professional, de jaarlijkse opening van het nieuwe opleidingsjaar. De prijs is een initiatief. van de Rinogroep. 

Pioniersgeest
'De jury heeft in haar overweging meegenomen dat het opzetten van nieuwe zorgvormen in het veld van autisme pioniersgeest vereist. Bovendien maakt mede de enthousiaste, betrokken, open, humoristische en deskundige wijze waarop ze vele rollen binnen het veld van autisme vervult, Marian Hansen tot Professional van het Jaar 2012', aldus het persbericht.

Prijs
Dit jaar werden zes professionals voorgedragen door collega's, hun leiding en patiënten. Allen betrokken professionals die met de voeten in de modder staan: actief in de praktijk en vooral in staat om het belang van deskundigheid in de zorg voor het voetlicht te brengen. Met deze prijs wil de RINO Groep markeren dat zij haar taak enkel kan uitvoeren door de inzet, de expertise en het enthousiasme van de vele professionals die op een of andere manier bijdragen aan het werk van de RINO Groep.

Jury
De jury bestond uit voorzitter prof. dr. Maarten van Son (emeritus hoogleraar klinische psychologie Universiteit Utrecht en voormalig hoofdopleider gezondheidszorg- en klinische psychologie), drs. Hans de Veen (voorzitter Raad van Bestuur Mondriaan Zorggroep, Limburg en voormalig voorzitter College Specialismen Gezondheidszorgpsycholoog) en drs. Resie Bessems (manager zorg werkzaam bij Yorneo Jeugdzorg Drenthe en in eigen praktijk).

Bron: Rino GroepNaar homepageRelevante categorieën: