Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Conflictcoaching vanuit het oogpunt van Cinnie Noble (Toronto, CA)

Mensen zijn sociale wezens die zich zonder medemensen geen raad zouden weten. Zij bouwen dan ook diepe en hechte relaties op met anderen waarin zij elkaar volledig begrijpen en ondersteunen waar zij kunnen. Anders wordt het wanneer mensen elkaar niet begrijpen en er sprake is van miscommunicatie. Dan ligt het gevaar op de loer dat relaties verworden tot een basis voor frustraties, irritaties en uiteindelijk conflicten.
Conflictcoaching vanuit het oogpunt van Cinnie Noble (Toronto, CA)

Op woensdagavond 11 april 2018 vindt de Masterclass Conflictcoaching plaats. Deze lezing staat compleet in het teken van Cinnie Noble, coach, mediator én oprichtster van CINERGY® Coaching in Canada. Tijdens de bijeenkomst deelt Cinnie haar visie op conflicten en voorziet zij u van, voor Nederlandse begrippen, nieuwe inzichten rondom conflictmanagement: ‘Het coachen van conflictmanagement biedt op het individu gerichte assistentie om te bouwen aan conflict-bekwaamheid.’ Zij neemt u mee in de wereld van conflicten en de onvermijdelijkheid hiervan, waarin ook u uzelf tegenkomt en herkenning vindt. Meer weten over Cinnie? Laat u inspireren in haar blogs waar verschillende herkenbare kanten van conflicten worden belicht of neem een kijkje op haar website.

Met haar onderzoek naar coaching, conflict management en neurowetenschappelijke principes in haar achterhoofd, zal Cinnie ingaan op haar resultaten en hoe zij een dynamisch model ontwikkelde om mensen op een een-op-een basis te helpen hun conflictvaardigheden te verbeteren. Hierop aanvullend geeft zij een overzicht van de zeven stappen waaruit dit model bestaat. Aangezien coaching afgesteld wordt op de doelen van het individu, zal ze ons vertellen over de verschillende doelen en uitkomsten die cliënten ervaren.

Tijdens haar lezing deelt zij situaties en anekdotes over het succes van conflictmanagement coaching. Aan het einde van de avond is er ruime gelegenheid om uw vragen aan Cinnie Noble te stellen. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen op onze boekenstand, waar verschillende boeken over conflictmanagement worden gepresenteerd. De avond duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur, maar u bent vanaf 18.00 uur van harte welkom voor een broodje en een kopje soep. Aansluitend aan de lezing is er mogelijkheid tot het ontmoeten van collega's onder het genot van een hapje en een drankje. Om 22.00 uur sluiten wij de deuren.

* Let op! De lezing wordt gehouden in het Engels.

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN? GA NAAR LOGAVAK.NLNaar homepageReacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.