Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Christelijke Hogeschool Ede en Sozio-SPH gaan samenwerken

De Academie Sociale Studies van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) en SWP, uitgever van het vakblad Sozio-SPH, hebben vrijdag 28 september j.l. een samenwerkingsovereenkomst gesloten.
Christelijke Hogeschool Ede en Sozio-SPH gaan samenwerken

Vierdejaarsstudenten van de sociale studies krijgen de komende vier jaar via een webpagina van de site van Sozio-SPH digitaal toegang tot zes afleveringen van het vakblad. Doel van de overeenkomst is dat het tijdschrift een plek krijgt in het onderwijsprogramma van vierdejaarsstudenten sociale studies aan de CHE. Over de artikelen in Sozio-SPH, stelt de hogeschool voor de vierdejaarsstudenten kennistoetsen op, een verplicht onderdeel van het onderwijsprogramma.


Verheugd
Adriaan Oosterloo, lid van het managementteam sociale studies van de CHE is verheugd dat de samenwerking met Sozio-SPH nu formeel vorm heeft gekregen. ‘In het vakblad komen actuele ontwikkelingen in het werkveld van de sociale professional ruim aan bod. Het is goed dat we daar in het onderwijs nu bij kunnen aansluiten.’ Olaf Stomp, hoofdredacteur Sozio-SPH heeft goede hoop dat ook andere hogescholen het voorbeeld van de CHE zullen gaan volgen.


Foto: Adriaan Oosterloo (links) (CHE) en Olaf Stomp (Sozio-SPH)Naar homepageRelevante categorieën: