Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Als professional met je hakken in het zand

Jos van der Horst was als veranderkundige ruim dertig jaar betrokken bij de meest uiteenlopende veranderprocessen in non-profit organisaties. Zo ontmoette hij veel professionals met stevige kritiek op grote toekomstplannen en veranderambities. Zij durfden 'nee' te zeggen.
Als professional met je hakken in het zand

 

Van der Horst schreef dit boek eerst en vooral voor de kritische rebellerende professionals die zich keren tegen voorgestane veranderingen, zoals marktwerking, evidence based methodieken en nieuwe spelregels of partnerships. Zij komen daardoor meer en meer in een voor hen ingewikkelde situatie terecht waarin bestuurders, managers en collega’s hen negeren of zich tegen hen keren. Rebel met een reden beschrijft wat er nodig is om een weg te vinden in dit soort situaties.

Daarnaast is dit boek voor de bestuurders en managers die aan het roer staan en die geen boodschap hebben aan kritische tegengeluiden, of juist wél in gesprek willen gaan, maar te maken hebben met een rebel die dat onmogelijk maakt. Zij missen kansen! Rebel met een reden laat zien welke dat zijn en hoe deze te benutten.

Meer informatie en bestellingen via deze pagina.

 

 Naar homepageReacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.