Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Agenda

8e Jaarcongres Leve het Jonge Kind!

Datum:05 november, 2019
Locatie:
Website:http://www.hetjongekind.nl
Beschrijving:Op dinsdag 5 november is alweer de 8e editie van Jaarcongres Leve het Jonge Kind! De locatie voor de komende editie staat nog niet vast, maar zal in ieder geval centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto en OV zijn.
Het programma voor het Jaarcongres Leve het jonge kind is nog in ontwikkeling. Zodra er meer informatie bekend is dan publiceren wij dat hier en op de congreswebsite www.hetjongekind.nl

Doelgroep:
Het congres is bedoeld voor: Kleuterjuffen en -meesters oftewel leerkrachten in de onderbouw, remedial teachers, intern begeleiders, (ortho)pedagogen, zorgcoördinatoren, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en buitenschoolse opvang en PABO/ROC studenten en docenten. En natuurlijk ieder ander die het jonge kind een warm hart toedraagt.

EARLY BIRD
Inschrijven voor deze dag is al mogelijk! Doet u dit voor 21 september 2019 dan ontvangt u 29 euro EARLY BIRD korting en betaalt u €250,00 (excl. btw) voor uw deelname! Snelle beslissers krijgen uiteraard later de mogelijkheid om voorkeuren voor deelsessies op te geven.

Informatie:
Meer informatie en het programma kunt u binnenkort vinden op de congreswebsite www.hetjongekind.nl