Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Agenda

3e Babycongres

Datum:08 september, 2020
Locatie:Spant!, Bussum
Website:http://www.babycongres.nl
Beschrijving:Zorg voor de allerkleinsten van onze samenleving is een vak apart. Al is het alleen maar vanwege het simpele feit dat baby's nog niet kunnen praten. Gelukkig is er steeds meer kennis over de ontwikkeling van baby's en alles wat daarop van invloed is. Op het Babycongres worden kennis en ervaring vanuit verschillende professies samengebracht tot een leerzaam en inspirerend programma voor iedere professional die met baby's werkt.

Het 3e Babycongres, Professioneel werken met baby’s is op dinsdag 8 september 2020 en vindt plaats in het Spant! in Bussum.

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

  • Wat gaat er in een baby om? Wat zijn signalen van veilige en onveilige gehechtheid bij baby’s?
  • Op welke wijze beïnvloeden pre- en perinatale imprints, angsten of trauma’s ons leven?
  • Hoe signaleer je seksueel misbruik en mishandeling bij baby’s en hoe pak je dit aan?
  • Hoe zien de eerste signalen van autisme op zeer jonge leeftijd (“de eerste 1000 dagen”) eruit en wat vraagt dit van jou als professional?

Op de pagina programma van de congreswebsite vind je het volledige plenaire programma. Ook is het weer mogelijk om jouw eigen programma samen te stellen door middel van twee deelsessierondes. Klik hier voor een overzicht van alle deelsessies waar je uit kunt kiezen.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl