Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Agenda

Omgaan met jongensenergie

Datum:13 december, 2019
Locatie:Logavak Amsterdam - Spaklerweg 79-81, 1114 AE, Amsterdam
Website:http://www.logavak.nl/aanbod/6/278/1388/omgaan-met-jongensenergie
Beschrijving:Er zijn verschillende oorzaken waardoor jongens de verbinding met zichzelf kwijtraken. Het gevolg hiervan is een toenemende mate van verharding, frustratie en ontsporing. Wanneer praten met jongens niet meer helpt, zijn bewegingsoefeningen voor jongens een prachtig (hulp)middel om hun eigen verbinding te (her)ontdekken

Vind jij het lastig om verbinding met jongens te maken? Wil je meer met ze bewegen in plaats van praten? Heb je te maken met jongens met druk gedrag en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan? Meld je dan aan voor deze introductieworkshop Omgaan met Jongensenergie.

De training is gebaseerd op het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht®, ontwikkeld door Gerbrand Martini en Rita Kroeze. Het programma helpt jongens (en ook meisjes en volwassenen) op een sociaal-fysieke manier (weer) te verbinden met hun eigen zachte kracht. Verbinding met je eigen zachte kracht geeft zelfvertrouwen en maak je bewust van wie jij vanbinnen werkelijk bent.

Tijdens deze introductiedag maak je kennis met dit unieke trainingsprogramma en leer je een aantal laagdrempelige bewegingsoefeningen die je op elk moment van de dag kunt inzetten naast je bestaande coachingstechnieken, lesprogramma’s en pedagogische leeromgeving. Deze tools zijn direct toepasbaar in jouw praktijk!