Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Vacature Senior beleidsmedewerker Sociaal domein

De gemeente Kerkrade is bijzonder. Je kan er op z’n Zuid-Limburgs goed wonen en leven. Maar net zo zichtbaar zijn de uitdagingen: achterstanden, gezondheid, laaggeletterdheid… daar maken wij samen werk van. Met open blik kijken we naar de voorzieningen en accommodaties. Zijn ze nog wel van deze tijd? Hoe zit het met de gemeenschapshuizen en sportaccommodaties? Want de samenleving en samenstelling verandert, dus moeten wij meebewegen. Daarvoor hebben we al veel plannen en innovatieve ideeën, die we nu willen realiseren. Hiervoor hebben we jou nodig als senior beleidsmedewerker. Iemand die in kansen denkt én dingen realiseert.
Vacature Senior beleidsmedewerker Sociaal domein

Ga jij de gemeente Kerkrade gezonder en vitaler maken? De gemeente Kerkrade is hard op zoek naar een vernieuwende

Senior Beleidsmedewerker Sociaal Domein

36 uur per week | salaris tot 6.096 | HBO

Dit ga je doen

De focus van je werk ligt op het fysiek en mentaal gezond en gelukkig houden van de bewoners. Jij coördineert de beleidstaken op de thema’s sport en cultuur en je maakt je hard voor subsidieverlening en de samenwerking met professionele instellingen. Er lopen al veel initiatieven en er zijn verfrissende plannen. Je staat op inhoud iets hoger dan het team, houdt een overall view, brengt óók de complexe projecten in beweging en maakt van succesvol sparren met externe partners een sport. Alles voor een fijn Kerkrade met meer welzijn.

Team met jonge energie

Misschien denk je bij een gemeente: ’Stoffig.’ Niet bij ons. We zijn een jong en actief team, waarbij iedereen met frisse energie aan het gezamenlijke doel werkt. De sfeer is open, informeel en vriendschappelijk, met korte lijnen. We zijn geen bureau-zitters, wél veel onderweg. We leren van elkaar, van iedereen die we tegenkomen én de gebieden waarop we actief zijn. Voel jij je thuis in die dynamiek? Dan hebben we je er graag bij.

Kom maar op met je skills

Waar we écht blij van worden, is als je goed overzicht houdt, jezelf focust op de hoofdzaken én sociaal en communicatief bent. Toegankelijk en open werk je graag met groepen en snap je - want je werk gaat langs de raad en het college - de politieke verhoudingen. Vanuit daadkracht maak je keuzes, breng je lijn in plannen én krijg je ze over de bühne. Niet onbelangrijk: ervaring is belangrijker dan je opleiding. Maar een HBO-plus werk- en denkniveau heb je wel nodig en je weet hoe een gemeente werkt.

Je werk verdient een goede beloning

Werken aan een mooi gezamenlijk doel, geeft voldoening. Maar een goed salaris is net zo prettig. Als je 36 uur per week werkt, verdien je maximaal € 6.096,00 bruto per maand. We kijken bij de inschaling naar je kennis en ervaring. Je start met een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten, dan krijg je een vast dienstverband. Ook de andere voorwaarden zijn meer dan prima. Je doet mee aan een goede pensioenregeling. Je kunt je werktijden flexibel indelen en krijgt de ruimte om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Informatie?

Heb jij na het lezen van deze vacature nog vragen over de functie? Stel ze aan David Lenssen, Afdelingshoofd Werk & Welzijn, 06 48 13 49 21. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jeanine Packbier, P&O Adviseur, 06 24 68 26 20.

Belangstelling?

Is deze baan voor jou gemaakt? Wil jij met het team een positieve stempel drukken op de gemeente Kerkrade? Laat je gegevens achter via de solliciteerbutton, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer hier!



Naar homepage