Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Hogeschool Inholland

Draag jij bij aan het realiseren van een gezonde en sociale samenleving? Een samenleving waarin mensen centraal staan en meer zijn dan een ziekte of een probleem. En waarin jij mensen activeert en ondersteunt om een zo gezond en sociaal mogelijk leven te leiden. Preventief en bij problemen.
Hogeschool Inholland

De hbo-opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening bij Hogeschool Inholland leiden je in de praktijk op tot een initiatiefrijke, zelfstandig denkende en toekomstbestendige professional met een breed perspectief. Kenmerkend voor sociaal werkers van Inholland is dat ze goed samenwerken met andere professionals in het werkveld en kritisch verbonden zijn met de veranderende samenleving. Binnen de brede opleidingen geef je zelf richting aan de kant die jij verder op wilt binnen het sociaal werk.

Je leert breder te kijken dan je eigen opleiding binnen zorg, sport of welzijn. En we brengen je de persoonlijke vaardigheden bij die je straks nodig hebt, zoals kritisch zijn. Natuurlijk zorgen we dat je op de hoogte bent van de laatste beroepsontwikkelingen. En al tijdens de opleiding werk je met docenten, onderzoekers en andere studenten samen aan projecten in de praktijk.

Heb je interesse? Kijk op inholland.nl/gsw



Naar homepage