Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Christelijke Hogeschool Ede

Verder groeien in zorg en welzijn? Als jij werkt in het sociale domein, is er in de afgelopen jaren veel op je af gekomen. Bij de CHE kennen we de uitdagingen en ontwikkelingsbehoeften uit de eerste hand, we werken namelijk nauw samen met zorg- en welzijnsorganisaties in heel Nederland.
Christelijke Hogeschool Ede

Sociale professionals zijn echte teamspelers. Een succesvol team krijgt ontzettend veel voor elkaar. Dit vraagt commitment, creativiteit, ondernemerschap en inzet van ieders kwaliteiten. Wij werken hierin graag mee omdat wij geloven in de kracht van teamwork.
Zo verzorgen wij trainingen en cursussen waarmee teams specifieke kennis en vaardigheden opdoen. Ook bieden we diverse vormen van begeleiding, waaronder intervisie, supervisie en (individuele) coaching. 
 
Het traject “Innemen van de professionele ruimte” is daar een goed voorbeeld van.
Door medewerkers tools in handen te geven om knelpunten die binnen beleid ervaren worden op een goede manier aan te pakken; Door ze aan te spreken om vanuit vakinhoudelijke kennis een bijdrage te leveren aan knelpunten in het beleid. Op deze manier kunnen medewerkers op een creatieve, enthousiaste en betrokken wijze daadwerkelijk een  bijdrage leveren aan de verandering van beleid én innovatie.
Meer weten over dit traject of ons opleidingsaanbod? Ga naar www.che.nl/professionals voor meer informatie.



Naar homepage