Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Korting voor Sozio-abonnees op Interventiecongres

In Nederland hebben we al geruime tijd een databank waarin 200 erkende interventies voor kinderen en jeugd worden beschreven, maar er is nu ook een congres! Op 19 mei aanstaande vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het Interventiecongres plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaan experts in op nut en noodzaak van interventies en de reikwijdte en organisatie daarvan. In 20 deelsessies worden succesvolle interventies gepresenteerd.
Korting voor Sozio-abonnees op Interventiecongres


Alle Sozio abonnees krijgen een korting van € 30,- op deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer bij de aanmelding. Meer informatie over de korting voor Sozio abonnees vindt u op www.interventiecongres.nl/voorwaarden.

Heeft u geen mogelijkheid om het gehele congres bij te wonen, maar wilt u toch graag meer weten over interventies? Kom dan naar de Interventiebeurs! Een bezoek aan de beurs is inbegrepen bij congresdeelname, maar kan ook los worden bezocht. U bepaalt dan uw eigen moment op de dag en u kunt zolang blijven als u zelf wilt. Entree is slechts €19,35 incl. btw, waarbij er een aantrekkelijke korting is voor groepen! Bij afname van 10 kaarten betaalt u bijvoorbeeld per persoon slechts € 13,31 incl. btw.

Kijk op www.interventiecongres.nl voor meer informatie.



Naar homepage