Vakbladvoor sociale professionals
en het sociale domein

Dien je scriptie in voor de Movisie Scriptieprijs 2017

De inschrijving voor de Movisie Scriptieprijs 2017 is geopend. Ben jij recent afgestudeerd aan een masteropleiding van een Nederlandse hogeschool of universiteit? En gaat jouw scriptie over hoe sociale vraagstukken in de praktijk het beste kunnen worden aangepakt? Ding dan mee en dien je scriptie voor 15 september in.
Dien je scriptie in voor de Movisie Scriptieprijs 2017

 

 

Deelnemers maken kans op een geldprijs van € 1.000,- en ondersteuning bij het schrijven van een artikel op de debatsite www.socialevraagstukken.nl. Ook wordt de scriptie gepubliceerd op de website van Movisie.

Movisie reikt de Scriptieprijs dit jaar voor de vijfde keer uit. Met de Scriptieprijs wil Movisie als kennisinstituut de wetenschappelijke basis en effectiviteit van methoden in het sociaal werk ondersteunen. Ook willen we met de prijs onderzoek stimuleren naar zelfregie, zelfredzaamheid, de participatie van burgers en de rol van professionals daarbij. De winnaar van vorig jaar was Mariëlle van der Land, zij deed onderzoek naar nazorg bij schuldverlening.

 

Meer informatie over de criteria en het inschrijfformulier vind je op www.movisie.nl/scriptieprijsNaar homepageReacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.