Vakblad voor sociaal professionals
en het sociaal domein

Agenda

Introductiecursus digitale professional: eHealth in Zorg, Welzijn en GGZ

Datum:18 september, 2018
Locatie:Logavak Utrecht - Joseph Haydnlaan 2A, 3533 AE, Utrecht
Website:https://www.logavak.nl/aanbod/22/232/1113/introductiecursus-digitale-professional-ehealth-in-zorg-welzijn-en-ggz
Beschrijving:De introductiecursus digitale professional: eHealth in Zorg, Welzijn en GGZ is een 3 daagse cursus waarmee deelnemers een duidelijk beeld krijgen van alle eHealth ontwikkelingen en waarin zij leren dit praktisch in te zetten in hun dagelijkse werk.

Tijdens de cursus staat het kennismaken met de vormen, ontwikkelingen en uitgangspunten van eHealth centraal. Deelnemers krijgen zicht op de toepassingsmogelijkheden en de potentiële impact op uw professionele handelen. Er is gelegenheid te onderzoeken welke vorm van eHealth een bijdrage kan leveren aan de eigen werksituatie en/of organisatie. Deelnemers doen ervaring op met digitale communicatievormen, leren digitale interventies te beoordelen, maken kennis met geavanceerde vormen van eHealth, krijgen inzicht in het gebruik van “Big Data” en raken bekend met het (samen-)werken via een digitaal zorgportaal. De cursus biedt een combinatie van interactieve theorie, belevingsmomenten, oefeningen en praktijkopdrachten.


« Ga terug